Ce trebuie să pui, din când în când, în butoiul cu varză pentru a nu se acri prea tare. Ingredientul care o păstrează mult timp în stare perfectă

acum 1 luna 6
Sfaturi și trucuri în bucătărie

Varza murată nu se acrește foarte tare dacă se pune în butoi o bucată de lemn de mesteacăn, bine spălată. De asemenea, păstrarea îndelungată a verzei murate se face dacă se adaugă din când în când în butoi câte puțin zahăr.

Zarzavaturile veştejite își revin prin înmuierea, timp de o oră, în apă rece cu oțet sau cu puțină zeamă de lămâie sau în apă rece sărată.

Vitaminele din legume, zarzavaturi și salatele se mențin dacă sunt ținute într-un vas acope...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-pui-din-cand-in-cand-in-butoiul-cu-varza-pentru-a-nu-se-acri-prea-tare-ingredientul-care-pastreaza-mult-timp-in-stare-perfecta_673ecf9df91b7e28aa0c1283

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.