Ce trebuie să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște. Ingredientul secret care menține coaja intactă
acum 2 luni
39
Pentru ca ouăle să rămână intacte și coaja lor să nu se spargă în timpul fierberii trebuie să ții cont de un sfat util și foarte practic care are legătură cu un citric.
Acesta are numeroase beneficii pentru sănătate, iar experții din domeniul culinar recomandă să fie pus în vasul în care sunf fierte ouăle de Paște.
Este vorba despre sucul de la o lămâie proaspătă. Pentru început trebuie să ungi ouăle crude cu zeamă de lămâie. Procesul este indicat să aibă loc înainte să le pui la fiert. În felul acesta vei observa că lucrurile se vor desfășura ca la carte, fără incidente.
De asemenea, pune ingredientul minune și în apa în care fierbi ouăle de Paște, astfel încât coaja să rămână intactă. Pontul acesta este ideal chiar dacă ouăle au fost ţinute mai mult timp la temperaturi r...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.