Ce trebuie să pui în ciorba de miel. Un ingredient aparte va face diferența. Rețeta celui mai bun preparat de Paște

acum 1 ziua 10
Ingrediente Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

-700g carne cu os (spate, cap, gat..etc.)-eu am ales gat-1 cartof mare sau 2 mijlocii-1/2 ardei gras rosu-1/2 ardei gras verde-1/2 ardei gras galben-1 rosie mijlocie decojita-1 radacina pastarnac-1 radacina patrunjel-3-4 morcovi mijlocii dar subtiri-1 legatura patrunjel-1 legatura marar-1/2 legatura leustean-1/4 telina-2 cepe mici-o legatura de ceapa verde-200 ml smantana-1 galbenus de ou-1-2 linguri delicat, vegeta sau magi-sare-piper-1 litru bors sau 2-3 linguri bors magic sau zeama de la o lamaie-apa clocotita

Mode de preparare Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

La ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor, pieptul si gatul. Eu am folosit gatul intreg care a avut o cantitate destul de buna de os si carne.Aceasta ciorba eu o fac mai mult de Paste, fiind destul de grasa. Carnea cu os o vom pune intr-o oala mai inalta, pe care o vom cali cu o ceapa taiata marunt timp de 5-7 min, peste care vom turna 2-2,5 ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-pui-in-ciorba-de-miel-un-ingredient-aparte-va-face-diferenta-reteta-celui-mai-bun-preparat-de-paste_6801ec7000651f3b790020a2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.