-700g carne cu os (spate, cap, gat..etc.)-eu am ales gat-1 cartof mare sau 2 mijlocii-1/2 ardei gras rosu-1/2 ardei gras verde-1/2 ardei gras galben-1 rosie mijlocie decojita-1 radacina pastarnac-1 radacina patrunjel-3-4 morcovi mijlocii dar subtiri-1 legatura patrunjel-1 legatura marar-1/2 legatura leustean-1/4 telina-2 cepe mici-o legatura de ceapa verde-200 ml smantana-1 galbenus de ou-1-2 linguri delicat, vegeta sau magi-sare-piper-1 litru bors sau 2-3 linguri bors magic sau zeama de la o lamaie-apa clocotita
Mode de preparare Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspeteLa ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor, pieptul si gatul. Eu am folosit gatul intreg care a avut o cantitate destul de buna de os si carne.Aceasta ciorba eu o fac mai mult de Paste, fiind destul de grasa. Carnea cu os o vom pune intr-o oala mai inalta, pe care o vom cali cu o ceapa taiata marunt timp de 5-7 min, peste care vom turna 2-2,5 ...