Pe lângă importanța ei culinară, lămâia poate avea diverse întrebuinţări, mai puțin cunoscute. Iată câteva dintre acestea, care dau rezultate în bucătărie.
Pentru a obţine un orez cât mai alb, puneţi câteva picături de lămâie în apa în care îl fierbeţi.Fructele tăiate pot fi stropite cu zeamă de lămâie, pentru ca acestea să nu se oxideze şi să se înnegrească.Dacă puneţi o bucată de lămâie într-un borcan cu muştar început, acesta nu îşi va schimba culoarea şi nici nu se va întări, îşi va p...Ce trebuie să pui la orez ca să iasă alb și să nu se lipească. Necesită doar 3 picături
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-pui-la-orez-ca-sa-iasa-alb-si-sa-nu-se-lipeasca-necesita-doar-3-picaturi_673703d72185b4073d1db482
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.