Ce trebuie să punem în carnea tocată, pentru a fi mai suculentă și mai gustoasă. Secretul celor mai iscusite gospodine

acum 1 ziua 12

 Pentru a îmbunătății gustul cărnii, tot ce trebuie să facem este să adăugăm un ingredient anume în carnea tocată, înainte de a începe să o pregătim. Dacă este amestecat în carne, acest ingredient îi va modifica gustul și textura, iar mâncarea noastră va fi mai bună ca oricând!

De ce trebuie să punem unt în carnea tocată

Practic, ingredientul secret pentru o carne tocată cât mai delicioasă și mai suculent este untul! Însă, nu trebuie să uităm de faptul că nu orice fel de unt va fi bun pentru carne. Este important ca untul pe care îl vom folosi să fie congelat, atunci când îl punem în carne.

Apoi, dacă ne dorim ca mâncarea noastră să aibă un gust intens și delicios, mai există un truc simplu pe care îl putem aplica!

Carnea trebuie lăsată în frigider vreme de o oră

Practic, după ce am adăugat unt topit în carne, trebuie să amestecăm totul cât mai bine posibil. Apoi, putem adăuga dej...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-punem-in-carnea-tocata-pentru-a-fi-mai-suculenta-si-mai-gustoasa-secretul-celor-mai-iscusite-gospodine_6803570a4241302c8c7972c6

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.