Se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu iaurtul. Se adauga galbenusurile, stafidele, zaharul si gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic si se amesteca bine pana se topeste zaharul.
Se impart foile de placinta in trei si se aseaza prima parte intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu margarina.
Se toarna deasupra jumatate din compozitia de iaurt.
Se asaza deasupra inca un rand de foi, apoi iar compozitie si dea...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.