Cea mai mare veveriță din lume. Are culori incredibile, de parcă ar fi personaj de desene animate - FOTO GALERIE

acum 2 saptamani 7

Veverițele uriașe Malabar, originare din India, sunt de două ori mai mari decât surorile lor estice. Un exemplar adult poate atinge 90 de centimetri lungime, cu tot cu coadă.Dar dimensiunea este doar o mică parte a popularității de la care se bucura veverița. Combinația de culori incredibilă, care evoluează de la negru și maro până la portocaliu și violet o face să se...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lumeaanimalelor/cea-mai-mare-veverita-din-lume-are-culori-incredibile-de-parca-ar-fi-personaj-de-desene-animate_662f9781edd9507e096fda62

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.