Albușurile de la ouă se vor mixa cu zahărul până se obține ospumă tare. Gălbenușurile, peste care am presărat puțină sare, se mixează picurând ulei până îl cuprinde pe tot. Se amestecă și se adaugă amoniacul stins cu zeamă de lămâie, cele 300 grame de făină, coaja de lămâie și fructele confiate, nucile, migdalel...
Cea mai simplă rețetă de chec. Ingredintul care îl face pufos
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cea-mai-simpla-reteta-de-chec-ingredintul-care-il-face-pufos_66ce082f7552ad609c0d1293
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.