Ceapă galbenă sau șalotă? Diferențe care schimbă gustul preparatelor

acum 4 ore 6
Șalota și ceapa galbenă sunt două varietăți de ceapă frecvent folosite în bucătărie, care se diferențiază însă prin gust, textură și utilizare culinară.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/ceapa-galbena-sau-salota-diferente-schimba-gustul-preparatelor-1013494.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.