Ceapă murată în oțet. Rețetă simplă și delicioasă. Preparat perfect pentru sandvișuri, salate, burgeri sau preparate cu carne

acum 2 zile 7

Ceapa murată oferă o combinație perfectă între dulce, acru și aromat, fiind o modalitate excelentă de a transforma un ingredient simplu într-un condiment rafinat. Rețeta este rapid de preparat, versatilă și foarte sănătoasă. O poți consuma și proaspăt preparată sau o poți conserva la borcan pentru mai târziu. La fel ca murăturile clasice, și ceapa murată poate fi depozitată în cămară și păstrată câteva luni sau chiar un an.

Citește un articol din care poți afla de ce să mănânci murături iarna și care sunt cele mai importante beneficii. Mai jos îți oferim lista de ingrediente și modul de preparare pentru ceapă roșie murată.

Ceapă murată în oțet – Ingrediente2 cepe roșii mari,250 ml oțet de vin alb,250 ml apă,2 linguri de zahăr,1 linguriță de sare,1 cățel de usturoi,1/2 linguriță boabe de piper negru,1/2 linguriță semințe de coriandru,1 frunză de dafin.Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ceapa-murata-in-otet-reteta-simpla-si-delicioasa-preparat-perfect-pentru-sandvisuri-salate-burgeri-sau-preparate-cu-carne_677e8bf02e4b10120360c612
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.