1,5 kg de caise fără sâmburi1kg zahărzeama de la o lămâie2 plicuri zahăr vanilatcâțiva sâmburi de caise sau migdale crude
Cantitățile sunt suficiente pentru 6 borcane.
Gem de caise mod de preparare:
Spală și curăță caisele de sâmburi, apoi pune-le într-o cratiță încăpătoare, cu fund dublu; Varsă zahărul peste caise și lasă totul la macerat 2-3 ore sau chiar peste noapte până când fructele își vor lăsa siropul. În funcție de cât de dulce dor...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.