Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care să nu o faci când îl prepari - Secretul bucătarilor

acum 6 luni 38

 

 

Trebuie să fim atenți la modul de preparare, la cantități și la combinațiile cu alte alimente fiindcă este o carne destul de greu de digerat, fără fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar dacă este bogată în fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandată tuturor. Carnea de miel nu este indicată persoanelor care au probleme cu ficatul, rinichii sau pancreasul ori afecțiuni cardio-vasculare așa că trebuie să o consume cu moderație, la fel și ce...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/cel-mai-bun-stufat-de-miel-greseala-pe-care-sa-nu-o-faci-cand-il-prepari-secretul-bucatarilor_662a0c3666d6de1b6a300953

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.