Cel mai nociv aliment pentru sănătate. Poate să provoace cancer. Ce spune medicul Virgiliu Stroescu

acum 19 ore 6

Nutriționistul Virgiliu Stroescu a explicat, în cadrul unei emisiuni, că alimentele prăjite, în special cele preparate în ulei refolosit, sunt printre principalii factori care contribuie la riscul de apariție a cancerului.

„Afumăturile, grăsimile saturate și nitriții din carne sunt extrem de periculoase. De asemenea, uleiul prăjit eliberează substanțe toxice care dăunează grav organismului”, susține specialistul, conform click.ro.

Medicul subliniază că alimentele prăjite și carnea procesată, foarte populare în România, afectează sistemul digestiv și cresc inflamația în corp, ceea ce favorizează dezvoltarea celulelor canceroase.

Carnea roșie și lactatele, „inamici ai sănătății”

Virgiliu Stroescu consideră că alimentația bazată pe carne roșie și produse lactate este un obicei care poate avea consecințe grave asupra sănă...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cel-mai-nociv-alimente-pentru-sanatate-poate-sa-provoace-cancer-ce-spune-medicul-virgil-stroescu_6797207e0a40992fd079dc62

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.