Cel mai râvnit TORT VIENEZ. Un desert rafinat care se prepară repede și este un deliciu

acum 4 ore 3

Pentru blat:

140 g ciocolată neagră140 g unt110 g zahăr pudră6 ouă100 g zahăr tos140 g făină1 praf de sare.

Pentru umplutură:

200 g gem de caise2 linguri de apă.

Pentru glazură:

150 g ciocolată neagră100 ml smântână pentru frișcă.Mod de preparare

Primul pas constă în prepararea blatului. Acesta este un blat umed cu ciocolată în interior, ce necesită mai multe etape de pregătire a ingredientelor.

Cum prepari blatul pentru tort Sacher

Mai întâi vei topi ciocolata. Rupe ciocolata în bucăți și topește-o pe baie de aburi (sau la microunde în reprize scurte). Las-o să se răcească ușor.

Într-un bol, mixează untul moale cu zahărul pudră până devine cremos. Apoi adaugă gălbenușurile unul câte unul, mixând bine după fiecare. Încorporează ciocolata topită.

Într-un bol separat, bate albușurile cu un praf de sare, adăugând treptat zahărul tos, până obții o spumă fermă.

Adaugă alternativ făina cernută și spuma de albu...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cel-mai-ravnit-tort-vienez-un-desert-rafinat-care-se-prepara-repede-si-este-un-deliciu_67ab49cb4af7802bb51b6022

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.