Cel mai toxic condiment, pe care multe gospodine îl au în bucătărie. Provoacă halucinații și chiar convulsii

acum 2 luni 9
Nucșoara, des folosită în bucătăria românească, se dovedește a fi cel mai toxic dintre toate condimentele. Deși adorat pentru aroma sa specifică și utilizat frecvent în prăjituri și diverse preparate culinare, nucșoara poate deveni periculosă atunci când este consumată în doze mari.Advertismentul specialiștilor: halucinații și nocivitate extremă

Conform avertismentelor specialiștilor, nucșoara conține o substanță numită miristicină, care poate cauza halucinații și alte efecte secundare grave d...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cel-mai-toxic-condiment-pe-care-multe-gospodine-il-au-in-bucatarie-provoaca-halucinatii-si-chiar-convulsii_66cb23ae8853242e134b4762

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.