Cele două alimente ultraprocesate care duc la pierderea colagenului, reduc elasticitatea pielii și provoacă inflamație cronică

acum 2 zile 18
Menținerea sănătăți pielii depinde de păstrarea colagenului și a elasticității, care sunt esențiale pentru fermitate și un ten neted. Cu toate acestea, anumite alimente ultraprocesate pot accelera îmbătrânirea pielii prin epuizarea nivelului de colagen și reducerea elasticității pielii.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/cele-doua-alimente-ultraprocesate-care-duc-la-2412616.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.