Cele mai bune 5 alimente conservate care reduc riscul de cancer colorectal, recomandate de nutriționiști

acum 4 ore 13
Aceste alimente conservate demonstrează că o dietă bogată în fibre nu trebuie să fie costisitoare. Cancerul colorectal este al treilea cel mai frecvent tip de cancer în Statele Unite, iar incidența sa este în creștere. Deși factori precum vârsta, dieta, exercițiile fizice, greutatea și consumul de alcool joacă un rol, dieta are un impact semnificativ.

Sursa: https://ziare.com/cancer-colorectal/cele-mai-bune-cinci-alimente-conservate-reduc-riscul-cancer-colorectal-recomandate-nutritionisti-1948625

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.