Cartoful ras are un impact deosebit asupra chiftelelor. Acest ingredient face ca preparatul să iasă pufos în interior și crocant la exterior. Rolul cartofului ras este să absoarbă apa și să păstreze aromele celorlalte ingrediente din compoziție. Mai mult, amidonul său ajută la obținerea unei texturi delicate și oferă un gust unic.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cele-mai-gustoase-chiftele-cum-faci-pentru-a-iesi-pufoase-la-interior-si-crocante-la-exterior-secretul-moldovencelor-iscusite_668d12929df94155a27c7bc9Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.