La fel de așteptată ca sarmalele pregătite de sărbători, friptura rămâne vedeta meselor de Crăciun. Carnea de porc și carnea de vită se potrivesc foarte bine în diverse rețete și cu multe arome.
Pentru aceste feluri de fripturi, gătite în moduri diferite, dar la fel de gustoase, folosește-te de ierburi aromatice, glazuri dulci și parfumate, ce adăuga varietate meselor tale, atât ca gust, cât și ca prezentare.
Friptură de porc cu șuncă, ananas și bourbon
Această rețetă de friptură de Crăciun combină șunca, ananasul și bourbon-ul, oferind un preparat spectaculos care va impresiona fiecare invitat pe care îl ai la masa de sărbători.
Ingrediente:
-
Sursa: https://www.mediafax.ro/life-inedit/cele-mai-gustoase-feluri-de-friptura-pentru-masa-de-craciun-retete-aromate-si-festive-pentru-sarbatori-23662054
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.

acum 1 ora
6























English (US) ·
Romanian (RO) ·