Cele mai periculoase doua alimente ultraprocesate care cresc riscul de atac de cord și AVC au fost dezvăluite

acum 4 luni 16
Un nou studiu arată că produsele ultra-procesate precum carnea procesată și băuturile dulci cresc riscul de boli cardiovasculare.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/cele-mai-periculoase-doua-alimente-ultraprocesate-2386128.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.