Cele trei tipuri de alimente care nu se spală înainte de a fi gătite. Avertismentul specialiștilor

acum 8 ore 10

Puiul, ouăle și salatele la pachet, nu trebuie spălate niciodată înainte de a fi gătite. Potrivit specialiștilor, în momentul în care spălăm puiul crud riscăm să răspândim bacteriile în bucătărie, iar ouăle își pierd protecția naturală prin spălare. 

Totodată, prin spălarea salatelor preambalate riscăm să reactivăm bacteriile care se ascund în ele, atrag atenția experții. 

Cunoscutul bucătar Georgian Vîrtej a observat câteva diferențe între carnea și ouăle aduse din Ucraina, pe care mulți români le preferă pentru că sunt mult mai ieftine, și cele din România.

”E mai fad față de al nostru, e puțin mai ieftin pe piață, dar mai slab calitativ față de cel românesc, nouă ne spun clienții că nu e același gust la burger, nu am schimbat nicio rețetă, doar că am luat piept din...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cele-trei-tipuri-de-alimente-care-nu-se-spala-inainte-de-a-fi-gatite-avertismentul-specialistilor_67c8a19e32c0901a0e0d40e2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.