Chec de post cu dulceață – Ingrediente250 g făină1 plic praf de copt (10 g)100 g zahăr (sau mai puțin, dacă dulceața e foarte dulce)200 ml apă minerală (sau apă plată)100 ml ulei (floarea-soarelui sau alt ulei neutru)200 g dulceață (orice fel – prune, vișine, caise, fructe de pădure etc.)1 linguriță esență de vanilie sau rom (opțional)un praf de sarecoajă rasă de lămâie sau portocalăfulgi de migdale și zahăr pudră, pentru decor.Rețeta checului de post cu dulceață – Mod de preparare
Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pentru compoziția de chec, preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt sau unge-o cu ulei și presar-o cu făină.
Apoi, amestecă într-un bol ingredientele uscate și în altul pe cele lichide. Descoperă și o rețetă de chec de post, cu suc de portocale.
Iată cum prepari chec de post cu dulceață
Într-un bol mare, cerne făina cu praful de copt și adaugă un praf de sare și zahărul.
Separat, amestecă apa ...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.