Pentru a pregăti acest fel de mâncare, ai nevoie de:
250 g paste scurte (fusili, penne rigate sau casarecce, fără ou)
50 g busuioc proaspăt
50 g rucola
50 ml ulei de măsline extravirgin
30 g muguri de pin
Sare și piper după gust
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj.
Între timp, mărunțește busuiocul și rucola, apoi pune-le în blender împreună cu uleiul de măsline.
Prăjește mugurii de pin într-o tigaie uscată până devin aurii, iar jumătate dintre ei adaugă-i în blender alături de ierburi.
Mixează până obții un sos omogen, apoi amestecă-l cu pastele scurse.
Presară restul mugurilor de pin deasupra și servește imediat.
Rețete de post de la Chef Bontea și Chef DumitrescuDacă preferi alternative, Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/chef-catalin-scarlatescu-propune-o-reteta-delicioasa-de-post-preparatul-care-bate-multe-preparate-ale-lui-bontea-si-dumitrescu_67da79b670a9b85f35788352 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.