Chef Cătălin Scărlătescu propune REȚETA ideală pentru Postul Crăciunului. Ce ingrediente sunt necesare pentru a respecta restricțiile alimentare
acum 2 ore
7
Postul Crăciunului începe, în fiecare an, pe 15 noiembrie și pentru credincioși această perioadă reprezintă o provocare în găsirea de noi preparate care să respecte restricțiile alimentare. În acest context, chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă delicioasă de paste, sănătoasă și simplu de făcut pentru toți cei care țin sau urmează să țină câteva zile din acest post, notează B1 TV.
Ingrediente:
1 kilogram de paste scurte;
busuioc proaspăt;
rucola;
ulei de măsline;
muguri de pin.
Opțional: sare și piper.
Cum se prepară rețeta de post propusă de chef Cătălin Scărlătescu
Se pun pastele la fiert, timp în care busuiocul și rucola se toacă cu ajutorul unui blender, apoi se adaugă uleiul de măsline și se mai amestecă până ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.