Chef Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față: De ce nu mănâncă ciorbă la restaurant

acum 7 luni 33

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că, de cele mai multe ori, se întâmplă ca unele restaurante să mintă cu privire la ingredientele pe care le folosesc. El a oferit ca exemplu ciorba, despre care spune că majoritatea bucătarilor o condimentează cu vegeta, fără să recunoască acest lucru.

El a explicat că bucătarii apelează și la un anume truc pentru a nu ne da seama că au adăugat acest condiment:

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Eu nu mai pot să mănânc ciorbe în cârciumi. Am a...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/chef-florin-dumitrescu-a-dat-cartile-pe-fata-de-ce-nu-mananca-ciorba-la-restaurant_6602e95ac189631e746ecb7c

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.