În cadrul unui podcast, Mihaela Bilic a răbufnit: sătulă să audă aceste păreri și să vadă cum carena de porc, în special, a fost înlăturată din meniurilor multor restaurante, celebra nutriționistă a vorbit fără perdea despre acest subiect considerat controversat de multe persoane.
„Eu sunt pro carne, pro porc. Vă provoc să descoperiți și voi cât de puține sunt restaurantele care au ceafă de porc la grătar în meniu. Nu știu dacă l-au scos pentru că nu l-au cerut clienții sau pentru că sunt „vai, eu nu mănânc porc” și atunci nu știu, aș propune o clasificare a sistemului: cine are carne de porc să primească bile albe, niște coronițe, plusuri, să fie lăudați. Mi-a răspuns mie un chelner la un moment dat la un restaurant care era pe tradițional că îmi poate da o vită bună, pentru că nu aveau porc în meniu.”, a declarat Mihaela Bilic, în cadrul podcastului ”Cafea cu visuri”.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/chiar-se-face-cancer-de-la-carne-mitul-care-a-bagat-in-sperieti-romanii-desfiintat-de-mihaela-bilic_67e9533a2072351b457d612c Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.