Chiftele pufoase și suculente. Trucul folosit de marii bucătari ca să obțină o compoziție aerată

acum 9 luni 25

Uscate sau cu sos, chifteluțele sunt unul dintre felurile de mâncare regăsite frecvent pe mesele românilor. Sunt gustoase și sățioase indiferent dacă sunt preparate cu carne sau sunt de post.

Articolul Chiftele pufoase și suculente. Trucul folosit de marii bucătari ca să obțină o compoziție aerată apare prima dată în

Sursa: https://www.romaniatv.net/chiftele-pufoase-si-suculente-trucul-folosit-de-marii-bucatari-ca-sa-obtina-o-compozitie-aerata_8100836.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.