2 dovlecei,
2 morcovi,
2 cepe,
1 cartof,
1 legatura marar,
1 ou,
2 linguri faina (sau gris),
sare, piper.
Ce trebuie să faci ca fasolea să se fiarbă repede. Trucuri de preparare a acestui alimentMod depreparare Chiftelute de legumeDam dovlecelul pe razatoare si stoarcem bine compozitia. Amestecam apoi cu celelalte legume rase, cu oul batut, grisul, mararul tocat fin si condimentam.
Lasam compozitia 15 minute apoi cu mana uda formam chiftelutele. Le prajim in ulei incins si le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru surplusul de ulei.
Sunt bune asa simple, ca si garnitura sau cu mujdei de usturoi.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/chiftelute-din-legume-reteta-de-post-care-te-va-cuceri-hranitoare-si-bogata-in-vitamine_6756b166e823142a3e563232Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.