Cine are mai multă cofeină: ceaiul sau cafeaua? Câștigătorul confruntării, desemnat de studii de specialitate
acum 7 luni
42
Aroma ceaiului nu sunt singurele aspecte care îl diferențiază de cafea, ci și nivelul de cofeină, care poate varia semnificativ în funcție de tipul și modul de preparare al ceaiului.
Ceaiul este o băutură străveche și răspândită în întreaga lume, cu diverse tipuri și arome care satisfac gusturile diverse ale consumatorilor. Procesul de preparare a ceaiului începe cu frunzele plantei de ceai, Camellia sinensis, care sunt uscate și apoi introduse în apă clocotită pentru a elibera aromele ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.