Nelipsită de pe mesele românilor de Paşte, carnea de miel este bogată în substanţe nutritive, în special în fier, proteine şi acizi grași Omega 3. Cu toate acestea, acest tip de carne nu este recomandat oricui.
Articolul Cine nu ar trebui să mănânce carne de miel. În ce boli este contraindicat consumul acestui tip de carne apare prima dată în Sursa: https://www.romaniatv.net/cine-nu-ar-trebui-sa-manance-carne-de-miel_8280859.html Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.