Ciocolată mai sănătoasă și sustenabilă. Oamenii de știință și ciocolatierii elvețieni au conceput o rețetă în care zahărul e înlocuit

acum 7 luni 23

O ciocolată mai sănătoasă și sustenabilă ar putea ajunge pe rafturile magazinelor după ce oamenii de știință și ciocolatierii elvețieni au conceput o rețetă care înlocuiește zahărul cu reziduuri vegetale, potrivit The Guardian.

Prin zdrobirea pulpei și a cojii unei păstăi de cacao, în loc de a lua doar boabele, ...

Sursa: https://tvrinfo.ro/ciocolata-mai-sanatoasa-si-sustenabila-oamenii-de-stiinta-si-ciocolatierii-elvetieni-au-conceput-o-reteta-in-care-zaharul-e-inlocuit/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.