Ciorbă ardelenească la ceaun. Mâncarea ideală pentru un weekend de toamnă însorit

acum 2 ore 12
Ingrediente:1 kg de carne de vită tăiată cuburi (preferabil din pulpă de vițel sau mânzat ca să fiarbă mai repede)un rasol de vită și câteva legume (rădăcină de pătrunjel, țelină, morcovi, păstărnac) pentru baza supei3-4 cepe albe mărișoareulei sau untură de porc2 ardei capia sau ardei gras roșuboia de ardei dulce3-4 morcovipastă de roșiiroșii proaspete sau la conservăchimenmaghiran1 kg de cartofi2 ouăfăină albăfoi de dafinfrunze de pătrunjelsare și piperpastă de ardei iuteMod de preparare:

În...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ciorba-ardeleneasca-la-ceaun-mancarea-ideala-pentru-un-weekend-de-toamna-insorit_67261d316daead1c8d119bc5

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.