Ciorbă de conopidă cu carne afumată, după rețeta recomandată de Adi Hădean. Se prepară ușor și oferă fix ceea ce cauți: gustul perfect!
acum 1 luna
29
Bucătăria tradițională românească are numeroase rețete de ciorbă. Una dintre ele, recomandată de chef Adi Hădean, se prepară foarte ușor și se recomandă drept preparatul ideal atunci când ți-e poftă de ceva cald, savurat în tihnă: ciorbă de conopidă cu carne afumată.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.