Ingrediente pentru ciorba de fasole călugărească
500 g fasole uscată
2-3 morcovi
1 ceapă mare
1 ardei gras roșu
2-3 roșii sau 100 g pastă de tomate
3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
2-3 căței de usturoi
1 lingură de sare
1-2 frunze de dafin
1 linguriță de cimbru uscat
1 legătură de leuștean proaspăt (sau uscat)
Oțet sau zeamă de lămâie (pentru un gust ușor acru)
Pătrunjel proaspăt pentru decor
Cum se prepară ciorba de fasole călugărească
Începe prin a pune fasolea la înmuiat în apă rece, cu cel puțin 4-6 ore înainte de gătit. Este important ca fasolea să fie bine înmuiată pentru a se găti mai repede și ...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.