Ciorbă de fasole cu afumătură. Ingredientul care îi dă, de fapt, adevărata savoare: vei obține un gust bogat și intens

acum 5 luni 15
Cea mai bună ciorbă de fasole cu afumătură

Rețeta de ciorbă de fasole cu afumătură provine din inima Ardealului și, deși prepararea ei durează ceva timp, rezultatul final merită efortul. Iată cum se prepară această delicioasă ciorbă:

Ingrediente necesare:

- 500 g fasole boabe- 300 g afumătură (ciolan, scăriță sau costiță)- 1 ceapă mare- 1 ardei gras- 2 morcovi- 1 țelină mică- 1 păstârnac- 2-3 roșii tăiate mărunt- 1 l...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ciorba-de-fasole-cu-afumatura-ingredientul-care-ii-da-de-fapt-adevarata-savoare-vei-obtine-un-gust-bogat-si-intens_6656b44d9908282231669742

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.