Ciorbă de fasole cu costiță afumată. Rețeta veche din anul 1955

acum 3 ore 3
Rețeta de ciorbă de fasole cu costiță afumată din anul 1955

Ingrediente pentru 5 porții:

2 pahare de fasole boabe albă

100-200 g costiță afumată

4 cepe

2 morcovi

2 bucăți de păstârnac

2 linguri de bulion

1 legătură de verdeață (mărar și pătrunjel)

Puțin tarhon

1 linguriță sare

Puțin ulei

Instructiuni de preparare:

Începe prin a pune fasolea la fiert într-o oală cu apă rece. Pentru un rezultat mai bun, este recomandat ca fasolea să fie lăsată la înmuiat în apă cu o seară înainte. Când începe să fiarbă, schimbă apa în care fierbe cu una fierbinte.

Curăță și spală morcovii, păstârnacul și ceapa. Taie-le măru...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ciorba-de-fasole-cu-costita-afumata-reteta-veche-din-anul-1955_67a652063e0d9c20bd6024c2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.