Ciorbă de fasole de post. Ingredientul secret care îi dă un gust unic

acum 7 luni 49

Ingrediente: 

500 g fasole boabe o ceapă mare un morcov mare o ţelină mică un pastarnac o rădăcina pătrunjel câteva boabe de piper un ardei gras roşu o linguriţă boia de ardei dulce un praf de cimbru uscat sare 4 linguri ulei leuştean

Mod de preparare:

Pentru patru porţii se folosesc 500 grame fasole cu bobul mic. Se pune la înmuiat pentru câteva ore, pentru a scurta fierberea. Fasolea se fierbe schimbând de trei ori apa. Nu se adaugă niciodată apă rece pentru procesul de fi...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ciorba-de-fasole-de-post-ingredientul-secret-care-ii-da-un-gust-unic_65fea3bb7bfec402f3570c12

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.