Ciorba de miel ca la mama acasă – rețeta sfântă de Paște

acum 1 ziua 17
Paștele în România nu este complet fără aroma ciorbei de miel care umple bucătăria în dimineața din prima zi de sărbătoare. Este prima mâncare caldă după slujba de Înviere și marchează, simbolic și culinar, revenirea la belșug și bucurie după postul cel lung.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/ciorba-miel-mama-acasa-reteta-sfanta-paste-994670.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.