Ingrediente pentru ciorba de perișoare de post
Pentru perișoare:
200 g de orez
200 g de ciuperci champignon (sau pleurotus, pentru un gust mai intens)
1 morcov mic, ras fin
1 ceapă mică, tocată mărunt
2 linguri de făină de năut (sau pesmet, pentru legare)
1 legătură de pătrunjel proaspăt, tocat
Sare și piper după gust
Pentru ciorbă:
2 morcovi, tăiați cubulețe
1 rădăcină mică de păstârnac, tocată
1 țelină mică, tăiată cubu...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.