Infrediente:5-6 frunze mari de ștevie1 legătură de lobodă roșie sau verde1 ceapă mare1 morcov1 rădăcină de păstârnac1 ardei gras( opțional)1 cartof mediu tăiat cubulețe1 litru de borș sau suc de roșii1 lingură de uleisare și piper după gust1 legătură de leuștean verde1500 ml apă.Mod de preparare
Vei începe cu pregătirea legumelor și a verdețurilor. Curăță și spală bine ștevia și loboda. Rupe-le sau taie-le în bucăți mai mici.
Curăță și toacă mărunt ceapa, morcovul, păstârnacul și ardeiul. Dacă folosești cartof, curăță-l și taie-l în cubulețe.
Descoperă și o rețetă de mâncare de ștevie, tradițională din bucătăria românească.
Cum prepari ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean
După ce ai pregătit toate legumele urmează călirea acestora pentru accentuarea aromelor.
Așază o oală mare pe flacăra aragazului și încinge o lingură de ulei în ea. Adaugă ceapa și călește-o până când devine sticloasă. Apoi adaugă morcovul, păstârnacul și ardeiul și lasă-le să se înmoaie ușo...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.