Ciorbă de văcuță. Rețetă pentru un prânz savuros și hrănitor. Ce să adaugi pentru un gust autentic

acum 5 luni 20

Această ciorbă îmbină armonios gustul natural al legumelor cu cel bogat și consistent al cărnii de vită. Aroma inconfundabilă a leușteanului și aciditatea borșului creează un contrast plăcut, completând echilibrul de arome. Fiecare lingură este reconfortantă, oferind o textură variată, de la legumele fragede la bucățile suculente de carne.

Această rețetă tradițională este mai mult decât o masă, este o amintire culinară din casele românești, aducând un strop de nostalgie și căldură pe orice masă.

Mai jos, poți vedea rețeta detaliată pentru ciorba delicioasă din carne de vită.

Ciorbă de văcuță – Ingrediente500 g carne de vită cu os (rasol, piept sau pulpă)2 morcovi1 rădăcină de pătrunjel1/2 țelină mică1 ceapă mare1 ardei gras roșu2 cartofi medii1 dovlecel mic200 g roșii în bulion sau 2 roșii proaspete1 mână de mazăre (opțional)200 ml borș acru (sau zeamă de lămâie, după gust)1 legătură leuștean proaspătsare și piper, după gust.Rețeta ciorbei de văcuță – Mod de preparare...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ciorba-de-vacuta-reteta-pentru-un-pranz-savuros-si-hranitor-ce-sa-adaugi-pentru-un-gust-autentic_677d53a1c38521408016f9b2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.