Ciorba rusească ce pune capac mahmurelii. Cum se prepară celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

acum 10 luni 67
Există diverse teorii cu privire la originea numelui. La început, această ciorbă era denumită ”selyanka” și era tradusă sub denumirea de ”mâncarea săteanului”. Mai târziu, denumirea s-a schimbat în "solyanka", folosind cuvântul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sărat al supei, potrivit Știri Diaspora.  

Astăzi, datorită gustului astringent și ac...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ciorba-ruseasca-ce-pune-capac-mahmurelii-cum-se-prepara-celebra-solyanka-reteta-pas-cu-pas_65d5dbad9dc8d450646011f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.