Concentrația de mercur din conservele de ton poate fi redusă printr-o metodă simplă. Soluția indicată de cercetători

acum 17 ore 7
Sunt arhicunoscute beneficiile consumului de peștelui, dar temerile privind contaminarea cu mercur, mai ales în cazul tonului, sunt o preocupare pentru mulți dintre cei care se tem să mânânce atât cât și-ar dori.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/concentratia-de-mercur-din-conservele-de-ton-poate-2434542.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.