Condimentul din bucătărie cu cel mai puternic efect antiinflamator. Trebuie să-l introduci în alimentația ta. Beneficiile sale sunt multiple

acum 3 luni 15

Curcuma sau turmericul este o plantă înrudită cu ghimbirul, fiind originară din India și Asia de Sud. Are o culoare galbenă intensă și gust picant.

Deși, este o plantă vindecătoare, fiind foarte apreciată în țările ei de baștină, prorietățile ei vindecătoare au fost ignorate în restul lumii, până de curând, când a început să fie introdusă și în bucătăria europenilor.

Curcuma sau turmericul - Beneficii

Curcuma este o plantă bogată în antioxidanți și are multe proprietăți antiinflama...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/condimentul-din-bucatarie-cu-cel-mai-puternic-efect-antiinflamator_669e387731de2c284d75ef92

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.