Nucșoara, un condiment cu o aromă plăcută, folosit de multe persoane în preparatele culinare, se poate dovedi toxic în doze mari.
Specialiștii spun că de vină este o substanță numită miristicină, care provoacă halucinații și alte efecte secundare nedorite. Concret, două lingurițe de nucșoară reprezintă o cantitate extrem de nocivă pentru organism.
Pe lângă halucinații, miristicina poate provoca intoxicații, manifestate prin greață, vărsături, confuzii mentale și, în cele din urmă,...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.