Condimentul pe care îl pun arabii în cafea. Activează digestia și arde grăsimile. Beneficiile sale nu se opresc aici

acum 6 zile 15

Este vorba despre un condiment cu un gust puternic, care este folosit și în amestec cu cafeaua pentru aromatizarea acestei băuturi. Iată despre ce este vorba.

Cardamomul este un condiment cu o aroma intensă, ușor dulce, care seamană cu cea a mentei. Acesta provine din India, fiind utilizat astazi în alimentatie la nivel global.

Cardamomul contine numeroase vitamine si minerale, precum si unele fibre. De asemenea, cardamomul are un nivel foarte scazut de carbohidrati si calorii. 

Acest condment este frecvent întâlnit în bucătăria arabă, fie în preparatele cu orez și carne, fie în cafea. De asemenea, arabii îl consumă sub formă de ceai, imediat după mâncare, deoarece activează digestia și ajută la arderea grăsimilor. 

Beneficiile cardamonului, însă, nu se opresc aici. Iată despre ce este vorba.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/condimentul-pe-care-il-pun-arabii-in-cafea-activeaza-digestia-si-arde-grasimile-beneficiile-sale-nu-se-opresc-aici_67b2f88b52e9090602127075
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.