Condimentul românesc cu proprietăți digestive și antioxidante. Gospodinele îl pun la mâncare

acum 2 luni 6
Proprietățile leușteanului

În Grecia antică, leușteanul era utilizat nu doar în mâncăruri, ci și în băuturi, simbolizând victoria și succesul. Romanii, la rândul lor, îl considerau un remediu pentru diverse afecțiuni digestive și respiratorii, conform cercetărilor efectuate de Banca de Resurse Genetice Vegetale (BRGV) Buzău. „Leușteanul a fost întotdeauna considerat un condiment valoros, în jurul său dezvoltându-se numeroase legende și superstiții. În bucătăria românească, acesta este de neînl...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/condimentul-romanesc-cu-proprietati-digestive-si-antioxidante-gospodinele-il-pun-la-mancare_66c39cfea89a59238d69253d

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.