Confirmat de experți: există doar 3 metode sigure de a decongela alimentele și niciuna dintre ele nu este la temperatura camerei

acum 1 ora 8

Recomandările experților privind modul de decongelare și depozitare a alimentelor includ măsuri de igienă de luat în considerare la gătit. Există trei modalități de a face acest lucru în siguranță: în frigider, în apă rece sau folosind cuptorul cu microunde, scrie El Espanol.

În acest sens, se recomandă decongelarea alimentelor la temperatura de refrigerare, în frigider, și evitarea dezghețării la temperatura camerei.Când decongelați alimente în apă rece, apa trebuie schimbată la fiecare jumătate de oră pentru a vă asigura că rămâne rece și pentru a evita decongelarea cu apă fierbinte.

Pentru a decongela alimentele gătite, puteți folosi cuptorul cu microunde, dar nu este recomandat să faceți acest lucru în cazul alimentelor crude

Alimentele proaspăt decongelate ...

Sursa: https://www.mediafax.ro/life-inedit/23663920-23663920

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.