Consumul frecvent de carne de pui ar putea crește riscul de mortalitate. Ce arată rezultatele unui nou studiu

acum 3 ore 19
Consumul săptămânal a peste 300 de grame de carne de pasăre este asociat cu un risc de deces cu 27% mai mare, comparativ cu consumul a 100 de grame de carne de pasăre.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/consumul-frecvent-de-carne-de-pui-ar-putea-creste-2438328.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.