Copilăria la tine în farfurie. Cea mai bună rețetă de supă de găluște. Ce carne trebuie să folosești ca să aibă acel „gust ca la bunica”
acum 1 saptamana
14
Ingrediente pentru supă de găluște cu carne de curcan500 g carne de curcan (preferabil piept sau pulpe dezosate)2 morcovi mari1 ceapă1 păstârnac (opțional, pentru un gust mai aromat)1 țelină mică2 frunze de dafinSare și piper după gust1 lingură de ulei sau unt2-3 linguri de făină pentru găluște1 ou2-3 linguri de griș (pentru consistența ideală a găluștelor)1/2 legătură de mărar proaspăt (pentru decor și aromă)1/2 legătură de pătrunjel proaspăt (pentru decor)Cum se preparăÎncepe prin a spăla bine carnea de curcan și a o tăia în bucăți mai mari. Pune-o într-o oală mare cu apă rece și las-o să fiarbă la foc mic. În momentul în care apa începe să fiarbă, îndepărtează spuma care se formează deasupra pentru a obține o supă limpede.După ce ai îndepărtat spuma, adaugă în oală morcovii curățați și tăiați rondele, țelina și păstârnacul tăiate cubulețe, ceapa întreagă (pentru a o scoate mai târziu) și frunzele de dafin. Lasă-le să fiarbă împreună la foc mic, până când carnea de curcan devine frag...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.